Duurzame Week 2017 is voorbij. Bekijk alvast enkele terugblikken op Facebook!

Genomineerd voor de Horeca award 2017:
Broei

Broei Utrecht heeft een volledig vegetarische kaart, en dat sprong ons natuurlijk direct in het oog (of moeten we zeggen ‘in de maag’). Daarnaast zijn ze bij Broei altijd op zoek naar manieren om zo onafhankelijk mogelijk hun gerechten te kunnen produceren. Dat wil zeggen, weinig tot geen tussenpersonen als het gaat om levering van producten, en natuurlijk ook zoveel mogelijk zelf produceren!

Zelf (16 uur lang!) gerezen zuurdesembrood bakken en ijs draaien zijn twee van de dingen die ze tegenwoordig in huis hebben. Het meel hiervoor halen ze bij de Limburgse Commandeursmolen, waar lokale granen nog tussen échte molenstenen worden gemalen! Broei is dus erg kritisch in de keuze voor leveranciers. Ze werken zoveel mogelijk samen met lokale en kleinschalige boeren en telers voor hun groenten en fruit (o.a. De Koningshof en De Moestuin). Ook hun dranken selecteren ze bewust bij lokale brouwerijen.

Wil je meer weten over Broei Utrecht? Kijk op www.broei-utrecht.com!

Bekijk alle genomineerden

Tickets zijn nu beschikbaar

Er is altijd wel iets te doen! Bekijk hier het hele programma van 2017

STUFF
8 Oktober - 12:00
Duurzame Markt
Lees meer
WORK
13 Oktober - 17:00
Duurzame Week Business Challenge: Opening
Lees meer
FREETIME
12 Oktober - 16:00
Travel advise: Ik ga op reis en laat achter
Lees meer
WORK
14 Oktober - 13:45
Duurzame Bedrijven Fietsroute met De Fietskoerier Utrecht
Lees meer
FOOD
14 Oktober - 14:00
V-markt Kaasproeverij
Lees meer
FREETIME
11 Oktober - 19:30
Solar Cinema: DW toont Before the Flood
Lees meer
HOME
13 Oktober - 13:30
Lezing In2Ecobuildings nul-op-de-meter
Lees meer
HOME
14 Oktober - 14:00
Project Tiny House - Q&A met Elke Rabe
Lees meer