Duurzame Week 2017 is voorbij. Bekijk alvast enkele terugblikken op Facebook!

Genomineerd voor de Horeca award 2017:
Instock

Instock zet voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart! Wat begon als een pop-up restaurant op het Westergasterrein in Amsterdam is nu, drie jaar later, uitgegroeid tot restaurants in drie steden; Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Daarnaast rijdt Instock met een food truck door het land en hebben zij het kookboek Instock Cooking uitgebracht, waarin de (conserveer)technieken die ze in hun eigen restaurants gebruiken worden toegelicht.

Instock is een initiatief van vier voormalig Albert Heijn trainees, die tijdens deze periode zagen hoeveel eten er dagelijks werd verspild. Zij zagen een kans om een betere bestemming voor deze producten te creëren. Bij Instock wordt gekookt met onverkochte producten van Albert Heijn-winkels en andere producenten. Dat kunnen overschotten zijn, maar ook groenten en fruit met een schoonheidsfoutje. De chefkoks toveren deze oogst iedere dag weer om tot een verrassend en duurzaam menu. De gerechten die bij Instock worden geserveerd bestaan voor gemiddeld 80 tot 90 procent uit producten die anders waren verspild.

Wil je meer weten over Instock? Kijk op www.instock.nl

Stemmen is niet langer mogelijk. Vanavond tijdens de Award Night zal de vakjury de winnaars bekend maken!

Bekijk alle genomineerden

Tickets zijn nu beschikbaar

Er is altijd wel iets te doen! Bekijk hier het hele programma van 2017

HOME
10 Oktober - 10:00
Mitros Rondleiding: Flat met Toekomst
Lees meer
HOME
14 Oktober - 16:00
Workshop: Verklein je Klimaatimpact
Lees meer
HOME
13 Oktober - 13:30
Lezing In2Ecobuildings nul-op-de-meter
Lees meer
FREETIME
8 Oktober - 15:00
Duurzame Ontdekbus bij Griftsteede
Lees meer
STUFF
7 Oktober - 12:00
Duurzame Markt
Lees meer
FREETIME
8 Oktober - 12:00
A Bloody Sunday Afternoon
Lees meer
STUFF
11 Oktober - 20:00
DW Talk: Babette Porcelijn
Lees meer
HOME
10 Oktober - 12:00
Wandel safari
Lees meer