Genomineerd voor de Retail award 2017:
Wawollie

Wawollie kringloop bevordert een bewuste, duurzame en inclusieve samenleving, waar mensen, dieren en goederen optimaal tot hun recht komen. Ze werken samen aan recycling van producten voor een beter milieu en bewuste samenleving.

Naast de verkoop van tweedehands artikelen, zoeken ze naar manieren om onverkoopbare goederen een goede bestemming te geven. Binnen de 3.000m2 grote winkel repareren en upcyclen ze ‘afgeschreven’ artikelen. Denk aan een naaiatelier op de kledingafdeling of een meubelmaker die oude tafels repareert in de winkel.

In de winkel en werkplaats creëren ze mogelijkheden en maatwerk voor sociale activering, dagbesteding voor ouderen en mensen met een beperking, stages, resocialisatie, leerwerkplekken en werkervaringsplekken. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talent of beperking je hebt. Iedereen die zijn steentje wil bijdragen is welkom! Met de juiste aandacht ontdekken we waar specifieke kwaliteiten en mogelijkheden liggen. Ieder kan naar vermogen en talent deelnemen. Met dit concept biedt Wawollie werkwillenden een plek om zich te ontwikkelen en te werken aan de toekomst.

Alle tweedehands en geupcylcelde goederen worden verkocht in de winkel. De winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. De basis van Wawollie kringloop is om respectvol en zorgvuldig om te gaan met mensen, dieren en spullen.

Stemmen is niet langer mogelijk. Vanavond tijdens de Award Night zal de vakjury de winnaars bekend maken!

Bekijk alle genomineerden

Tickets zijn nu beschikbaar

Er is altijd wel iets te doen! Bekijk hier het hele programma van 2017

FREETIME
9 Oktober - 20:00
Muziek in de Kas
Lees meer
HOME
9 Oktober - 19:00
Speeddating met Energie
Lees meer
WORK
10 Oktober - 13:00
Lunchlezing: Groene Energie of Sjoemelstroom met Markus Schmid
Lees meer
FREETIME
12 Oktober - 20:00
Duurzame Kas Pubquiz - UITVERKOCHT
Lees meer
FOOD
11 Oktober - 16:00
Van Grond-Tot-Mond bus
Lees meer
HOME
10 Oktober - 12:00
Mitros Rondleiding: Flat met Toekomst
Lees meer
HOME
10 Oktober - 12:00
Wandel safari
Lees meer
HOME
13 Oktober - 14:30
De overstaphoek
Lees meer