Duurzame Week award night

Sfeerbeeld voor Duurzame Week award night

Op de dag van De Duurzaamheid sluit de Duurzame Week Utrecht spetterend af. Trek je mooiste avondkleed aan en stap in je elektrische limo. De groene loper ligt uit voor de Duurzame Week Award Night!

Een avond voor iedereen die duurzaamheid in Utrecht een feestje vindt. In de spotlight staan de genomineerde voor de Duurzame Week Awards. Dé prijs voor Utrechtse initiatieven die duurzaamheid zichtbaar maken, verbinden en inspireren in de categorieën; Retail, Horeca en Service. Twee weken lang kan er online gestemd worden door de inwoners van de stad. Tijdens deze avond krijgen de genomineerden de kans om, naast de kiezers, ook de jury voor hen te winnen.

Een avond vol inspiratie, want naast de initiatieven pakken ook de drie beste teams van de Duurzame Week Ideeën Fabriek het podium. Zestien uur lang broedden zij op eco-vraagstukken van de stad, om deze avond te strijden voor het slimste idee. Om 21:00 uur spreekt de jury het verlossende woord en presenteert de winnaars van de DWAwards 2016.

Begeleid door Nederlands groenste singer-songwriter Florian Wolff en - jawel - vegan DJ Wesdex sluiten we de Duurzame Week dansend af. Proost, op volgend jaar!

Planning

ma 10 oktober 19:00 tot 23:00
Kargadoor
Oudegracht 36, Utrecht
Registeer je voor Duurzame Week award night op Eventbrite Bekijk het Duurzame Week award night event op Facebook