Duurzame Week Business Challenge: Opening

WORK

13 Oktober | 17:00 - 21:00 | Social Impact Factory


Tijdens de Duurzame Week Business Challenge gaan je in teams aan de slag met verschillende cases om bedrijven te helpen de Global Goals op het gebied van duurzaamheid beter in hun bedrijf te implementeren. Tijdens een 2 dagen durend programma zullen de teams interessante lezingen krijgen en deelnemen aan diverse workshops rond de onderwerpen brainstormen en pitchen. Er zal uiteindelijk een winnaar uit worden gekozen, die aan de slag gaat met het bedrijf om hun idee echt te laten uitvoeren. 

Een van de bedrijven die meedoet aan dit project is de StayOkay Neude! Deze hostelketen is al druk bezig met het verduurzamen van het beleid, maar wil verder en meer!

Je zult daarnaast in de Social Impact Factory aan de slag gaan. SIFUtrecht is de ideale werkplek voor sociaal ondernemers. Bij SIF werken, vergaderen en ontmoeten zelfstandige professionals, startups, scale-ups en grote organisaties (corporates, (semi) publieke organisaties) elkaar. Wat hen bindt is dat zij met hun ondernemerschap impact willen realiseren. SIF gelooft dat sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal is. Een inspirerende locatie om aan de slag te gaan dus!

Vrijdag 13 oktober 19.00 – 21.00 en zaterdag 7 oktober 10.00 – 17.30 uur // €15,-/€25,- // Social Impact Factory, Vredenburg 40


Reserveer een kaartje

Programma

Er is nog veel meer te doen vandaag!

HOME
9 Oktober - 19:00
Speeddating met Energie
Lees meer
HOME
10 Oktober - 11:00
Mitros Rondleiding: Flat met Toekomst
Lees meer
STUFF
9 Oktober - 18:30
In My Fair Closet - UITVERKOCHT
Lees meer
FREETIME
8 Oktober - 12:00
A Bloody Sunday Afternoon
Lees meer
FREETIME
7 Oktober - 13:00
Lezing: Duurzaam Geluk
Lees meer
WORK
12 Oktober - 13:00
Lunchlezing: Duurzaamheid en Rechtvaardigheid met Jan van de Venis
Lees meer
WORK
13 Oktober - 09:00
Conferentie: Utrecht meets WEconomy met Jan Jonker - GEANNULEERD
Lees meer
HOME
12 Oktober - 19:00
Mitros Rondleiding: Flat met Toekomst
Lees meer