Filmvertoning van roadmovie Tomorrow

Sfeerbeeld voor Filmvertoning van roadmovie Tomorrow

Tomorrow is een roadmovie waarin Mélanie Laurent en Cyril Dion met hun team naar tien verschillenden landen afreizen op zoek naar pioniers die landbouw, energie, economie, democratie en educatie opnieuw proberen uit te vinden om de wereld leefbaarder te maken. Al deze initiatieven hebben één ding gemeen: het zijn kleine lokale groepen mensen die een alternatief bedenken voor het huidige falende model. De film laat zien hoe kleine initiatieven grote gevolgen kunnen hebben voor de wereld van morgen.

Actrice Mélanie Laurent (o.a. bekend van Inglourious Basterds en Beginners) vroeg zich na de geboorte van haar eerste kind af: ‘in wat voor wereld zullen onze kinderen over 40 jaar leven?’. De film is met behulp van crowdfunding gerealiseerd en is zeer succesvol uitgebracht in België en Frankrijk. De hoge bezoekersaantallen en de vele burgerinitiatieven laten zien dat heel veel mensen bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe bewuste levenswijze.

Kom donderdag naar In De Ruimte en beleef deze bijzondere roadmovie zelf. Er is geen ticketprijs, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Na de film (na 21u) is er aansluitend een borrel.

Planning

do 6 oktober 18:30 tot 21:00
In de Ruimte
Oudegracht 230A a/d Werf, Utrecht