Muziek in de Kas

FREETIME

9 Oktober | 20:00 - 23:00 | De Kas op Domplein


Drink een biertje in de Kas en laat je oren meegenieten. Vandaag met artiesten uit de ‘European Green Capital’ Nijmegen.

Foxlane

Deze band won dit jaar de wedstrijd Kaf & Koren. De basis voor Foxlane stond al nadat Joris een forse zijwaartse trap van Norman incasseerde tijdens een taekwondotraining. In Nijmegen vond het duo na een odyssee van studentenhuis naar studentenhuis hazey spacey gitarist Christiaan Végh en rokkenjager Guus Timmermans. Het resultaat is een eigen geluid dat soms doet denken aan bands als Foals en The Growlers: genuanceerd op de plaat, live explosief. De ambitie is dan ook groot: internationale naamsbekendheid binnen de indiescene.

Taveneer

Nijmeegs indierock-kwartet Taveneer vertelt verhalen over de verre oorden van het onderbewuste van de mens. Maar laat dat je niet afschrikken. Deze verhalen zijn omlijst door indierock met een dromerig en soms progressief randje, met catchy refreinen en dansbare beats. Voordat Taveneer een onderkomen vond in hun Taverne, verbleven zij in The Lighthouse. De verhalen en lessen die ze daar de afgelopen vier jaar hebben verzameld, nemen ze mee in hun tweede bestaan. Deze verhalen bundelden zij in twee EP’s genaamd Tales From The Lighthouse I: Morning Star en Tales From The Lighthouse II: Evening Star, waarvan het eerste deel sinds 16 juni 2016 verkrijgbaar is en het tweede deel sinds 26 november. Kom langs in de Taverne en dans, spring, luister en vooral; geniet van de muziek van Taveneer.

Holsaby

Holsaby is een band uit de omgeving van Raventein. Waar ze ooit begonnen zijn als coverband schrijven ze nu eigen werk. De muziek kun je plaatsen in het genre Alternative Pop/Rock. Creativiteit en originaliteit spelen een belangrijke rol bij het schrijven van de nummers.

 

Foto credits: Doornroosje 

Programma

Er is nog veel meer te doen vandaag!

FREETIME
11 Oktober - 22:00
Muziek in de kas
Lees meer
FOOD
11 Oktober - 16:00
Van Grond-Tot-Mond bus
Lees meer
FREETIME
7 Oktober - 21:00
Muziek in de kas
Lees meer
FREETIME
8 Oktober - 15:00
Duurzame Ontdekbus bij Griftsteede
Lees meer
FREETIME
10 Oktober - 20:00
DW Talk: Jan Terlouw
Lees meer
STUFF
12 Oktober - 19:30
Lezing Utrechtse Euro over de impact de Utrechtse Euro op duurzaamheid
Lees meer
STUFF
8 Oktober - 12:30
Kinderkleding ruilen in Lombok
Lees meer
WORK
12 Oktober - 13:00
Lunchlezing: Duurzaamheid en Rechtvaardigheid met Jan van de Venis
Lees meer