Muziek in de Kas

FREETIME

9 Oktober | 20:00 - 23:00 | De Kas op Domplein


Drink een biertje in de Kas en laat je oren meegenieten. Vandaag met artiesten uit de ‘European Green Capital’ Nijmegen.

Foxlane

Deze band won dit jaar de wedstrijd Kaf & Koren. De basis voor Foxlane stond al nadat Joris een forse zijwaartse trap van Norman incasseerde tijdens een taekwondotraining. In Nijmegen vond het duo na een odyssee van studentenhuis naar studentenhuis hazey spacey gitarist Christiaan Végh en rokkenjager Guus Timmermans. Het resultaat is een eigen geluid dat soms doet denken aan bands als Foals en The Growlers: genuanceerd op de plaat, live explosief. De ambitie is dan ook groot: internationale naamsbekendheid binnen de indiescene.

Taveneer

Nijmeegs indierock-kwartet Taveneer vertelt verhalen over de verre oorden van het onderbewuste van de mens. Maar laat dat je niet afschrikken. Deze verhalen zijn omlijst door indierock met een dromerig en soms progressief randje, met catchy refreinen en dansbare beats. Voordat Taveneer een onderkomen vond in hun Taverne, verbleven zij in The Lighthouse. De verhalen en lessen die ze daar de afgelopen vier jaar hebben verzameld, nemen ze mee in hun tweede bestaan. Deze verhalen bundelden zij in twee EP’s genaamd Tales From The Lighthouse I: Morning Star en Tales From The Lighthouse II: Evening Star, waarvan het eerste deel sinds 16 juni 2016 verkrijgbaar is en het tweede deel sinds 26 november. Kom langs in de Taverne en dans, spring, luister en vooral; geniet van de muziek van Taveneer.

Holsaby

Holsaby is een band uit de omgeving van Raventein. Waar ze ooit begonnen zijn als coverband schrijven ze nu eigen werk. De muziek kun je plaatsen in het genre Alternative Pop/Rock. Creativiteit en originaliteit spelen een belangrijke rol bij het schrijven van de nummers.

 

Foto credits: Doornroosje 

Programma

Er is nog veel meer te doen vandaag!

HOME
8 Oktober - 12:00
Duurzame Ontdekbus bij Koppelsteede
Lees meer
HOME
10 Oktober - 11:00
Mitros Rondleiding: Flat met Toekomst
Lees meer
WORK
14 Oktober - 13:45
Duurzame Bedrijven Fietsroute met De Fietskoerier Utrecht
Lees meer
STUFF
7 Oktober - 12:00
Duurzame Markt
Lees meer
WORK
9 Oktober - 13:00
Lunchlezing: Duurzaamheid is Passé met Carolien Gadella
Lees meer
FOOD
8 Oktober - 12:00
Vegan HotSpotTour
Lees meer
HOME
10 Oktober - 12:00
Wandel safari
Lees meer
WORK
11 Oktober - 13:00
Lunchlezing: Society 3.0 met Ronald van den Hoff
Lees meer