Open dag Uranus Cultuur Lab

Sfeerbeeld voor Open dag Uranus Cultuur Lab

Open Lab op Uranus Cultuur Lab! Meerdere duurzame ontwerpers zetten op 9 oktober hun deuren open voor publiek en verkopen hun werk rechtstreeks vanuit hun atelier / werkplaats. Ze vertellen graag over hun werk en waarom duurzaamheid zo'n belangrijk aspect in hun werk is. Naast de open ateliers is er ook een terras met muziek, theater, hapjes en drankjes.
Ook profiteer van leuke acties!

Deelnemende ateliers:

Silly Screens
Wie op zondag 9 oktober op de fiets naar het atelier komt krijgt 10% korting op de Sale en 20% korting op de Nieuwe collectie. Opdrachtgevers betalen geen pre-presskosten als ze op deze dag in het atelier een opdracht geven voor het laten drukken van meer dan 30 shirts.

Esther Derkx - Re:design
De producten van Esther Derkx brengen een geschiedenis met zich mee. Met haar bewerkingen krijgen afgedankte objecten een nieuw leven waardoor een meerwaarde ontstaat. Tijdens het Open Lab zal ik een korting op al mijn producten rekenen van 10% (behalve TATTOOsanitary).

Remergers
We houden van kleding; respecteren het karakter van gebruikte kleding, de vormen en littekens die door gebruik zijn achtergelaten. We recyclen kleding in nieuwe stukken, om er nogmaals van te kunnen genieten. Door bestaande kledingstukken te recyclen dragen we bij aan de reductie van de berg kleding die wordt gedeponeerd. Daarnaast vragen we met onze ge-upcycelde kledingstukken aandacht voor de waarde van kleding, de herwaardering ervan en dat mode langer leeft dan een seizoen.

Bereikbaar via OV Bus: 37/38 halte Mesonweg

Planning

zo 9 oktober 13:00 tot 19:00
Uranus Cultuur Lab
Uraniumweg 17-21, Utrecht