Duurzame Week Acties!

Sfeerbeeld voor Duurzame Week Acties!

Speciaal voor de Duurzame Week hebben leuke Utrechtse winkels een actie bedacht. Lekker shoppen met een goed gevoel dus! De acties op een rijtje:

Nukuhiva - Gratis kookboek!
Zadelstraat 36
Hip, stijlvol, fair trade en duurzaam: dat is waar Nukuhiva voor staat. Nukuhiva kiest bewust voor modelabels die produceren met respect voor mens en natuur.
Duurzame Week actie: Bij een aankoop op 8, 9 of 10 oktober krijg je een prachtig kookboek cadeau genaamd: Eerlijk Eten. Dit kookboek bestaat uit 80 makkelijke recepten met fairtrade ingrediënten, met voorwoord van Floortje Dessing.

Frietwinkel - Kidshoek!
Vinkenburgstraat 10
De eerste biologische snackbar van Utrecht! Gehuisvest in een prachtig pand bakt de Frietwinkel de lekkerste verse frieten van biologische aardappelen en heerlijke eerlijke snacks.
Duurzame Week actie: Deze hele week is er in de Frietwinkel een speciale hoek ingericht voor kinderen. Hier kunnen ze kleurplaten komen inkleuren en is er iemand aanwezig die ze alles vertelt over de frietjes van de Frietwinkel! Waar komen ze vandaan, hoe worden ze gemaakt en waarom zijn ze zo lekker?

Bloemkracht8
Zet de bloemetjes binnen met een prachtig Duurzame Week boeket! Bestel de bos 4 t/m 6 okotober via info@bloemkracht8.nl, haal 'm op bij de bloemkracht8-kraam op de Duurzame Markt op 8 of 9 oktober en betaal geen €17,50, maar slechts € 9,50!

Seats2Meet - Hoog Catharijne, Moreelsepark 65
Tijdens Duurzame Week deel je niet alleen kennis bij deze flexwerkplek, maar ook lunch! Geniet de hele week tussen 12:45 en 13:00 met 2 personen van een biologische buffet voor maar 5 euro. Samen met andere flexwerkers deel je een tafel en inspiratie!

Meld je voor 12.45 bij de receptie. Kies een plekje aan een tafel en geniet tussen 13.00-13.30 uur van drankjes, soep, en het brood-, saladebuffet.
Blijf gerust natafelen met leuke gesprekspartners!

PickThisUp
Laat je spullen duurzaam en voordelig meerijden met PickThisUp, het nieuwe “carpoolen voor spullen”. Handig voor bijv. het ophalen van die leuke stoel van Marktplaats of het verzenden van een cadeaupakket naar je liefde! Met de actiecode dwu2016 krijg je maar liefst €7,50 korting op de website.

IJs en Zopie
Krijg de smaak te pakken bij deze (h)eerlijke ijssallon en proef het Duurzame Week-ijs! 2 bollen €2,-

Greenjoy
Verken de grachten in een elektrische fluistersloep! Kom deze week langs en haal een €10,- kortingvoucher op.

't Koffieboontje
In deze espressobar geniet je van Bio-yoghurt met muesli, honing, vijgen en chocola met een warme drank voor maar €5,-

Katoenfabriek
Kom binnen in deze zaak vol hippe designs op Bio-katoen en ontvang deze week een gratis Fairwear totebag cadeau!

Bureaubewust
Shop je nieuwe outfit bij deze winkel vol milieuvriendelijke artikelen. Dubbel besparend, want je krijgt de hele week 20% korting op kleding.

ITIYA
Bij aankoop van een artikel vanaf 100 euro krijg je bij ITIYA een gratis leren etuitje van een kleur naar keuze.

WAAR
Iedereen houdt van een cadeautje. Daarom krijg je bij WAAR tijdens De Duurzame Week bij een aankoop van 15 euro of meer een Tony Chocolonely reepje cadeau. Mmmmm.

Dille & Kamille
Speciaal tijdens de duurzame week krijg je bij Dille & Kamille 50% korting op de herfst thee.

Mermaidy
Bij Mermaidy krijg je tijdens de duurzame week 10% korting op alle Duurzame T-shirts van Dweezilsfriend.

Ben & Frankie's
Een nieuw concept voor de moderne City-dweller die voorwaarden stelt aan kwaliteit en service. Gezond, natuurlijk, duurzaam, verantwoord en eerlijk zijn termen die essentieel zijn bij Ben & Frankie's
Duurzame Week actie: Bij elke baguette die je bij Ben & Frankie's koopt krijg je een gratis kop koffie (regular).

Estafette - biologische eetwinkel
Biltstraat 62-64
Het is biologisch oogstfeest bij Estafette! Op zaterdag 8 oktober vanaf 12:00 staat er een kraam voor de winkel met biologische druiven, appels, pompoenen en verschillende soorten olijfolie in de aanbieding. Daarnaast is er in de winkel een presentatie van Happy Goat geitenkaas en Leqrs pesto's. Hierop ontvang je deze dag 10% korting.

Planning

di 4 oktober 11:00 tot 18:00
wo 5 oktober 11:00 tot 18:00
do 6 oktober 11:00 tot 18:00
vr 7 oktober 11:00 tot 18:00
za 8 oktober 11:00 tot 18:00
zo 9 oktober 11:00 tot 18:00
ma 10 oktober 11:00 tot 18:00