Chantal Bartels

Studie of werk: Video- en eventproducer

Waarom wil je je inzetten voor de Duurzame Week?
I
k ben er trots op dat ik in een stad woon waar duurzaamheid een steeds grotere rol speelt. De Duurzame Week is het perfecte platform om dit meer zichtbaar te maken voor een groot publiek. Daarnaast denk ik dat duurzaamheid en bewustzijn begint bij een goede informatievoorziening, al vanaf een jonge leeftijd. Daarom wil ik me specifiek inzetten voor het kinderprogramma.

Green Up your life: Hoe doe jij dit?
Ik ben niet ‘perfect groen’, maar zoek zoveel mogelijk de balans. Zo eet ik bijvoorbeeld geen vlees en probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met de impact van mijn voeding op het milieu.

Wat neem je mee voor de Duurzame Week? (denk aan skills, ervaring, karakter etc.)
Ik heb veel ervaring in organiseren en produceren, ben heel sociaal en nieuwsgierig. Dat hoop ik ook bij de Duurzame Week te kunnen laten zien.

Waar krijg je energie van?
Als ik anderen mee kan nemen in waar ik gepassioneerd over ben en zie dat zij er net zo enthousiast van worden als ikzelf.

Jouw motto voor dit project:
Zoveel mogelijk kinderen bewust maken van wat duurzaamheid betekent en wat zij hier zelf mee kunnen, zodat ze ook op latere leeftijd bewuster zullen gaan leven, eten en consumeren. Klinkt wel een beetje als iemands speech bij een misverkiezing dit he, haha. ‘And world peace!’

Onze vrijwilligers

Hier een greep uit onze mooie groep vrijwilligers