Els Vegh

Werk: Persoonlijke begeleiding en dagbesteding. Bestuurslid Straatpastoraat Amersfoort, Vrijwilliger Duurzame Week

Functie/taak bij DW: Ik ondersteun het kernteam.

Waarom wil ik me inzetten voor DW?
Ik vind het maatschappelijk nuttig om met duurzaamheid bezig te zijn, behoud van de planeet, ben trots op mijn dochter en ondersteun haar graag, vorig jaar was het leuk en leerzaam voor mezelf, dus wil ik er ook dit jaar weer aan mee doen.

Green up your life:
Mmmmm, eigenlijk doe ik er niet zo veel aan. Vorig jaar wel een andere energieprovider gekregen, ik fiets wat meer ipv auto rijden, ik gooi (bijna) geen eten weg, ben bewuster kleding gaan kopen en loop wat vaker tweedehandswinkels in, scheid netjes mijn afval…..dat is het wel.

Wat neem ik mee voor de duurzame week?
Analytisch en kritisch vermogen, verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid, inlevingsvermogen, management vaardigheden, luisteren en adviseren, leeftijd (ik snap een heleboel niet, wat voor jongeren vanzelfsprekend is, dat kan helpen om te verbinden met de oudere generatie), administratieve skills, hedera en andere planten uit de tuin om de zaal bij het slotfeest te versieren

Waar krijg ik energie van?
Samen met anderen iets nieuws op poten zetten. Als je het dan ziet groeien. In gezelschap zijn van mensen om wie ik geef.

Motto voor dit project:
Maak er met elkaar iets moois van!

 

Onze vrijwilligers

Hier een greep uit onze mooie groep vrijwilligers