Duurzame Week Crew - DOE MEE en MELD JE NU AAN

Sfeerbeeld voor Duurzame Week Crew - DOE MEE en MELD JE NU AAN

Gezocht: Duurzame Week Crew!

 • Barman- of vrouw
 • Op-en afbouwer
 • Gastvrouw/gastheer
 • Runner
 • Kookploeg

  Na een succesvol eerste jaar, vindt van 7 t/m 14 oktober 2017 de tweede Duurzame Week Utrecht plaats. Ontmoeting, verbinding en inspiratie staan centraal tijdens een actief programma vol lezingen, workshops en amusement. Dit jaar zijn de ambities nog groter dan vorig jaar: een voller programma, grotere namen en een eigen festivalhart. Samen met meer dan honderd vrijwilligers zetten we een week neer die niemand kan vergeten!

Ben jij iemand die…

 • ..geïnteresseerd is in duurzaamheid of hier meer over wil weten?
 • ..wil bijdragen aan een succesvolle tweede editie van Duurzame Week, verspreid door de hele stad Utrecht?
 • ..houdt van aanpakken en pro-actief is
 • ..betrouwbaar, sociaal en loyaal is, en hulpvaardig teamplayer is
 • ..beschikbaar is voor minimaal twee diensten in de week van 7 t/m 14 oktober?
 • ..bonus: in het bezit is van een BHV of SVH diploma

Wat bieden wij?

 • Een super leuke tijd met een gezellig team van vrijwilligers
 • Lunch of avondeten (afhankelijk van welke tijden je werkt)
 • T-shirt van de Duurzame Week
 • Werkervaring opdoen bij een enthousiaste ambitieuze organisatie
 • Tijdens je werk krijg je veel mee van het inspirerende programma dat in heel Utrecht plaatsvindt

Crew functies:

Barpersoneel
Heb jij liefde voor horeca en help je graag een handje achter de bar? Als bar-crew werk je op de tofste locatie in Utrecht namelijk: midden op het Domplein in een glazen kas! Tijdens de Duurzame Week vinden hier tal van leuke activiteiten en inspirerende bijeenkomsten plaats. Als duurzame tijger zul je de Leckerste biertjes tappen, de beste koffie brouwen en de heerlijkste veganistische borrelsnacks serveren, waarbij je echte duurzame gastvrijheid uitstraalt. Ervaring in de horeca en tappen is een pré, maar niet verplicht.

Opbouwers / afbrekers:
Heb jij sterke spierballen en heb je twee rechterhanden? Je ondersteunt de op-en afbouw van het hele festival op het Domplein. Als opbouwer zul je vooral alle faciliteiten aansluiten (zoals water, stroom etc.) en er voor zorgen dat alles werkt. Van de toiletten tot de muziek. Je bent echt een alleskunner! Iets kapot? Jij fixt het!
Opbouwdagen: 2 oktober t/m 6 oktober
Afbouwdagen: 15 oktober t/m 17 oktober

Let op: Minimaal 1 dag per periode beschikbaar!

Gastvrouw/gastheer:
Als host/hostess zul je op verschillende plekken binnen Utrecht werken. Je bent representatief en straalt echte Duurzame gastvrijheid uit. Je controleert de kaartjes, geeft informatie over het programma en wijst iedereen ook vriendelijk het toilet. Samen zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en vang je elkaar op als dat nodig is. Verder ben je ook een echte regelaar die duidelijk communiceert.

Runner:
Ben jij een proactieve regelaar met communicatie-skills en word jij blij van een goedlopende organisatie? Als runnerwerk ben je verantwoordelijk voor de facilitaire en logistieke ondersteuning van de verschillende activiteiten en bijeenkomsten door de hele stad. Denk aan het halen van last-minute boodschappen, eten en drinken of je helpt een handje bij de voorbereiding van activiteiten. Jij staat klaar voor ieder team dat jouw hulp nodig heeft! Je kan makkelijk schakelen en denkt graag vooruit waar jij ondersteuning kan bieden. Rijbewijs is bonus.

Kookploeg:
Houd jij van koken en lijkt het je een leuke uitdaging om voor een grote groep mensen eten te bereiden? De kookploeg is verantwoordelijk voor het maken van lunch en avondeten voor de vrijwilligers die op dat moment aan het werk zijn (20-35 personen). Je hebt de vrijheid in het bedenken van (vegetarische) recepten en per dag bestaat een kookteam uit 2-3 personen.

Interesse?
Voor vragen kun je mailen naar els@duurzameweek.nl . Wil je je al gelijk aanmelden? Supertof! Graag je voorkeur en beschikbaarheid opgeven.