Programma

23/10/2018 | 18:45 - 20:15

De Verborgen Impact

De Verborgen Impact

 

Programma

 

18.45 uur  Manon van Leeuwen

 

In deze lezing krijg je op een overzichtelijke wijze inzicht in wat jij als consument, ouder, inwoner, stemmer en werknemer kunt doen aan het klimaatvraagstuk. Kort geeft de spreker op heldere wijze inzicht wat je kunt doen om eco-positief te gaan leven. Hiervoor maakt zij onder andere gebruik van het boek De Verborgen Impact. Na afloop van de lezing weet je wat voor jou de belangrijkste sleutels zijn om je eigen voetafdruk te verkleinen. Waar kun je de grootste klappers maken? En hoe ziet een eco-positief leven eruit?

 

19.45 uur  Manon van Leeuwen & Jeanine Pothuizen

 

In deze korte workshop geeft Jeanine jullie inzicht in wat de belangrijkste sleutels zijn om je eigen voetafdruk te verkleinen. Ze daagt jullie uit om te onderzoeken wat jij nodig hebt om te gaan pionieren. Welke uitdagingen wil je oppakken? Welke meewind ervaar jij dan en welke tegenwind? Hoe kun je met deze krachten omgaan, zodat je op jouw manier invulling kunt geven aan jouw zorg om de aarde?

 

Jeanine Pothuizen werkt als veranderkundige en trainer. Ze is opgeleid klimaatcoach bij Stichting Klimaatgesprekken en gecertificeerd trainer van De Verborgen Impact.

 

Deze lezingen zijn gratis toegankelijk...
Wanneer je naar de Climate Planet-film gaat!

Informatie

Programma-item

De Verborgen Impact

Kosten

Gratis als je naar de Climate Planet-film gaat

Locatie

Climate Planet, het nieuwe Jaarbeursplein

Duurzame Week speaker’s lounge

Datum

Dinsdag 23 oktober 2018

Tijd

Van 18:45 tot 20:15 uur

Georganiseerd door

De Verborgen Impact