Programma

25/10/2018 | 17:30 - 19:00

Impact Escape Watersnood

Impact Escape Watersnood

Een spannende escape room van 60 minuten over de impact van klimaatverandering op het waterpeil in Nederland. Samenwerking is cruciaal om de eindstreep te halen met droge voeten.

 

 

Tijd om te zweten, je hersenen te laten kraken en de spanning tot grote hoogte op te voeren. De impact van klimaatverandering op Nederland komt opeens wel heel dichtbij. 

 

Wist je dat ruim een kwart van Nederland onder de zeespiegel ligt? Het stijgende waterpeil en frequente weersextremen als gevolg van klimaatverandering hebben enorme impact op ons kikkerlandje. Bescherming van mens en planeet vraagt om een balans tussen acute bescherming bij overstromingen en structurele investering in maatregelen voor de lange termijn.

 

Wij nodigen jullie uit om aan het roer van “Rijkswaterservice” te staan tijdens deze escape room. Onder flinke tijdsdruk moet je samen met jouw team zorgvuldige afwegingen maken tussen de korte en lange termijn: een noodplan met zandzakken, waterafvoer en ruimte voor de rivier, duurzame energie, circulair bouwen. Ga complexe uitdagingen aan op gebied van beleid, planning en uitvoer. Schakel expertise in en ga in gesprek met bewoners. Samenwerking is cruciaal om de eindstreep te halen met droge voeten.

 

Durf jij het aan?

Een spannende escape room van 60 minuten over de impact van klimaatverandering op het waterpeil in Nederland.
Samenwerking is cruciaal om de eindstreep te halen met droge voeten.

Informatie

Programma item

Impact Escape Watersnood

Kosten

Gratis

Locatie
Social Impact Factory Utrecht
Vredenburg 40, Utrecht
Datum

Donderdag 25 oktober 2018

Tijd

Van 17:30 tot 19:00 uur

Georganiseerd door

Social Impact Factory & Corporate Escape