Programma

22/10/2018 | 20:00 - 21:45

Inspiratiesessie over circulair ondernemen en leven

Inspiratiesessie over circulair ondernemen en leven

Het Hof van Cartesius is een groene werkplek in Werkspoorkwartier waar creatieve, duurzame ondernemers zelf hun werkruimte bouwen rondom een publieke binnentuin.

 

Ze namen de stap naar hergebruik, minder gebruik en lokaal gebruik in de bouw en exploitatie van onze werkruimtes en maken gebruik van zon, water en lucht voor onze energie. Een groot deel van onze ondernemers geven restmaterialen weer waarde.

 

Met deze visie weten zij ook anderen te inspireren en zijn ze met Werkspoorkwartier één van de finalisten van de ABN Amro Circular Economy Awards. Begin oktober ontvingen ze de U-Award voor hun bijdrage aan de global goals.

 

Ze maakten de stap naar duurzaam en circulair ondernemen en leven. Hoe? Kom na de film naar de inspiratiesessie van Het Hof van Cartesius.

 

 

Programma

20:00  Climate Planet filmvertoning

20:45  Inspiratiesessie over circulair ondernemen en leven

 

 

Hof van Cartesius

Werkspoorkwartier en Het Hof van Cartesius zijn genomineerd voor beste circulaire werklocatie  van de ABN AMRO Circular Economy Awards. Kom op 27 oktober zien, ervaren en ontdekken waarom dat zo is. Op 27 oktober kan je tijdens de Duurzame Week met de handen uit de mouwen en geef jij restmateriaal weer waarde. De hele dag geven creatieve ondernemers van Het Hof workshops waar je nieuwe producten leert maken. En natuurlijk neem je je eigen product mee naar huis. Zet je eerste stap richting een duurzame toekomst en schrijf je nu in.

Duurzaam en circulair ondernemen en leven
Na de Climate Planet-film vertellen ze hoe!

Informatie

Programma-item
Inspiratiesessie over circulair ondernemen en leven
Kosten
Gratis bij de Climate Planet filmvertoning (€7,50)
Locatie

Climate Planet, Jaarbeursplein, Utrecht

Duurzame Week speaker’s lounge

Datum

Maandag 22 oktober 2018

Tijd

Van 20:00 tot 21:45 uur

Georganiseerd door

Het Hof van Cartesius