Programma

27/10/2018 | 14:00 - 15:30

Inspiratiesessie Werkspoorkwartier

Inspiratiesessie Werkspoorkwartier Creatief & Circulair Maakgebied

Wat maakt een gebiedsontwikkeling circulair? Waarom is dat van toepassing op Werkspoorkwartier? We nemen je mee door Werkspoorkwartier langs de historie en transformatie van dit gebied – van grijzig bedrijventerrein naar vergroening, klimaatadaptieve buitenruimtes, co-creatie, circulaire samenwerking en creativiteit. Laat je inspireren en kom op plekken en achter deuren die anders gesloten blijven.

 

Aanmelden: bianca@hofvancartesius.nl

 

Werkspoorkwartier is genomineerd voor de ABN AMRO Circular Economy Awards – meest circulaire werkgebied! En daar zijn we trots op!

 

Hof van Cartesius

Werkspoorkwartier en Het Hof van Cartesius zijn genomineerd voor beste circulaire werklocatie  van de ABN AMRO Circular Economy Awards. Kom op 27 oktober zien, ervaren en ontdekken waarom dat zo is. Op 27 oktober kan je tijdens de Duurzame Week met de handen uit de mouwen en geef jij restmateriaal weer waarde. De hele dag geven creatieve ondernemers van Het Hof workshops waar je nieuwe producten leert maken. En natuurlijk neem je je eigen product mee naar huis. Zet je eerste stap richting een duurzame toekomst en schrijf je nu in.

LAAT JE INSPIREREN
EN KOM OP PLEKKEN EN ACHTER DEUREN DIE ANDERS GESLOTEN BLIJVEN

Informatie

Programma-item

Inspiratiesessie Werkspoorkwartier Creatief & Circulair Maakgebied

Kosten

5 euro, inclusief drankje

Locatie

Het Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 94, Utrecht

Datum

Zaterdag 27 oktober 2018

Tijd

Van 14:00 tot 15:30 uur

Georganiseerd door

Het Hof van Cartesius