Programma

26/10/2018 | 19:00 - 22:30

Meet the chef - circulair diner

Meet the chef - circulair diner

The Green House - Circulair DinerClimate Planet

Op vrijdagavond 26 oktober biedt Duurzame Week Utrecht je de unieke kans om een combibezoek te brengen aan de Climate Planet en The Green House restaurant. Geniet van een 360-graden film, een heerlijke 3-gangen proeverij en laat chef-kok Peter Scholte je meenemen in de wereld van het circulaire koken!

 

We starten de avond in de wereldbol van Climate Planet, waar een zinderende 360-graden film je meeneemt op een ruimtereis van de Big Bang tot in de verre toekomst en waar je een uniek en indrukwekkend beeld van de aarde krijgt. Vol inspiratie voor een duurzame toekomst wandel je vanaf de wereldbol binnen 5 minuten naar restaurant The Green House. Laat hier vervolgens al je zintuigen prikkelen door te genieten van een 3-gangen proeverij waarin je van alle plantaardige gerechten van de menukaart kunt smullen.

 

Aansluitend neemt chef-kok Peter Scholte je tijdens een themasessie mee in de uitdagingen van het circulaire koken. Met zijn ruime ervaring in binnen- en buitenlandse horeca op sterrenniveau, hoopt hij met The Green House circulair koken bekender en toegankelijker te maken onder het brede publiek. Het samenstellen van een menukaart in combinatie met een keuken zonder stekkers vraagt om een innovatieve aanpak. Peter ging deze uitdaging aan en vertelt waar hij tegenaan is gelopen en welke belangrijke beslissingen hij heeft moeten nemen.

 

“Duurzaam koken is geen toekomstverhaal, het is iets van nu!”

 

Programma
19.00 360-graden film Climate Planet in de wereldbol
19.45 Wandeling naar The Green House
20.00 3-gangen proeverij
21.00-22.00 Chef-kok Peter Scholte over circulair koken: wat hebben we gegeten?
22.30 Einde programma

 

Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is het belangrijk dat je je van tevoren aanmeldt. Bestel je ticket dan ook zo snel mogelijk via deze link.
Prijs: € 35,- inclusief het ticket voor de Climate Planet film, 3-gangen proeverij (exclusief dranken) en themasessie Circulair Koken

 

Wanneer:  Vrijdag 26 oktober
Tijd: 19:00 – 22:30
Locatie: Jaarbeursplein | Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht

Maximum aantal deelnemers: 50

Informatie

Programma item

Meet the chef – circulair diner

Kosten

€ 35,-

Locatie

Jaarbeursplein, Croeselaan 16, Utrecht

Datum

Vrijdag 26 oktober

Tijd

Van 19.00 uur tot 22.30 uur

Georganiseerd door

The Green House en Climate Planet