Programma

27/10/2018 | 10:00 - 17:00

Workshop Maak je eigen Rietveldstoel

Workshop Maak je eigen Rietveldstoel

 

BUURMAN komt naar Utrecht! Buurman is een openbare werkplaats en workshop plek voor tweedehands materiaal. Wat ooit afval was krijgt bij ons een tweede leven. Maken staat daarbij centraal, want met creativiteit is ieder restmateriaal inspiratie voor iets nieuws. Bouw het ook zelf met Buurman!

 

Rietveld ontwierp deze stoel in crisistijd en ontwierp hem open source met de doelstelling dat iedereen hem na kan maken.  Duurzaam ontwerp dus. Tijdens deze workshop gaan we een dag lang aan de slag met de basistechnieken van het meubelmaken. Aan het eind van de dag ga je dus naar huis met nieuwe kluskills én een zelfgebouwde stoel naar ontwerp van Rietveld. Het is een perfecte loungestoel voor binnen, maar ook heel geschikt als tuinmeubel. De workshop is geschikt voor alle niveaus. Er wordt gewerkt met verschillende soorten handgereedschappen en elektrische gereedschappen. Daarbij is goede begeleiding aanwezig die je graag verder helpt.

 

Aanmelden: info@hofvancartesius.nl

 

Hof van Cartesius

Werkspoorkwartier en Het Hof van Cartesius zijn genomineerd voor beste circulaire werklocatie  van de ABN AMRO Circular Economy Awards. Kom op 27 oktober zien, ervaren en ontdekken waarom dat zo is. Op 27 oktober kan je tijdens de Duurzame Week met de handen uit de mouwen en geef jij restmateriaal weer waarde. De hele dag geven creatieve ondernemers van Het Hof workshops waar je nieuwe producten leert maken. En natuurlijk neem je je eigen product mee naar huis. Zet je eerste stap richting een duurzame toekomst en schrijf je nu in.

BUURMAN komt naar Utrecht
Wat ooit afval was krijgt een tweede leven!

Informatie

Programma item

Workshop Maak je eigen Rietveldstoel door BUURMAN UTRECHT

Kosten

€ 57,50 inclusief lunch en materiaal

Aanmelden: info@hofvancartesius.nl

Locatie

Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 94, Utrecht

Datum

Zaterdag 27 oktober 2018

Tijd

Van 10:00 tot 17:00 uur

Georganiseerd door

BUURMAN UTRECHT