Programma

27/10/2018 | 10:00 - 16:00

Workshop Brouwen en bakken

Workshop Brouwen en bakken

Ervaar hoe het brouwen en het bakken naadloos in elkaar overgaan. In slechts een dag maak je op ambachtelijke wijze, met mout en hop, een biertje en met de gebruikte granen heerlijk bierbostelbrood. Tussendoor is er lunch en een minibierproeverij. Het brood kan je dezelfde dag meenmen, maar het bier moet nog fermenteren. Na ongeveer twee weken is jouw bier gebotteld en kan je het komen ophalen.

 

 

Hof van Cartesius

Werkspoorkwartier en Het Hof van Cartesius zijn genomineerd voor beste circulaire werklocatie  van de ABN AMRO Circular Economy Awards. Kom op 27 oktober zien, ervaren en ontdekken waarom dat zo is. Op 27 oktober kan je tijdens de Duurzame Week met de handen uit de mouwen en geef jij restmateriaal weer waarde. De hele dag geven creatieve ondernemers van Het Hof workshops waar je nieuwe producten leert maken. En natuurlijk neem je je eigen product mee naar huis. Zet je eerste stap richting een duurzame toekomst en schrijf je nu in.

IN SLECHT EEN DAG
MAAK JE MET MOUT EN HOP, BIER EN BROOD!

Informatie

Programma-item

Workshop Brouwen en bakken door De Brakkerij:

Reintroducing the bond between Bread and Beer

Kosten

80 euro, inclusief lunch

Locatie

Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 94, Utrecht

Datum

Zaterdag 27 oktober 2018

Tijd

Van 10:00 tot 16:00 uur

Georganiseerd door

De Brakkerij