Programma

27/10/2018 | 13:00 - 15:00

Workshop Schroothoopmonsters maken

Workshop Schroothoop-monsters maken

 

Vanuit een hele berg restmaterialen zullen bijzondere Schroothoop-Monsters verschijnen. Die zelfs kunnen brullen, brommen of zingen, dankzij de spraakprintplaat die je bevestigd aan je ontwerp! Deze middag vertellen we je wat over de materialen, hoe je het gereedschap gebruikt en dan kan je lekker aan de slag.

 

En als je klaar bent, krijg je ook nog een tas mee om je werk in mee naar huis te nemen. Dus stroop je mouwen maar op en kom met ons Schroothoop-Monsters maken.

 

Voor wie: kinderen vanaf 4 jaar (kinderen tot 6 jaar onder begeleiding van ouder/verzorger). 

 

Hof van Cartesius

Werkspoorkwartier en Het Hof van Cartesius zijn genomineerd voor beste circulaire werklocatie  van de ABN AMRO Circular Economy Awards. Kom op 27 oktober zien, ervaren en ontdekken waarom dat zo is. Op 27 oktober kan je tijdens de Duurzame Week met de handen uit de mouwen en geef jij restmateriaal weer waarde. De hele dag geven creatieve ondernemers van Het Hof workshops waar je nieuwe producten leert maken. En natuurlijk neem je je eigen product mee naar huis. Zet je eerste stap richting een duurzame toekomst en schrijf je nu in.

MAAK JE EIGEN SCHROOTHOOPMONSTER
EN NEEM HEM MEE NAAR HUIS!

Informatie

Programma-item

Workshop voor jonge makers! Schroothoopmonsters maken door PROFESSOR LOEP

Kosten

22,50 euro, inclusief materiaal en tasje. Betalen met je U-pas kan ook.

Locatie

Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 94, Utrecht

Datum

Zaterdag 27 oktober 2018

Tijd

Van 13:00 tot 15:00 uur

Georganiseerd door

PROFESSOR LOEP