PROGRAMMA

02/04/2019 | 17:00 - 19:30

DUURZAME MEETUP X CITY HUB

Duurzame Meetup x City Hub

De stedelijke infrastructuur staat onder druk, met als gevolg verkeersopstoppingen en luchtverontreiniging in stadscentra. Daarom heeft City Hub distributiecentra aan de rand van de stad, waar alle verschillende bestellingen worden verzameld en met groen transport het centrum wordt bevoorraad. Is dit de toekomst van stadslogistiek? Wat zijn de pijnpunten? Waar zitten de (on)mogelijkheden?
Duurzame Week en City Hub organiseren een inspirerende avond. Hierin kunt u als ondernemer meepraten en meedoen, zodat er oplossingen komen voor bijvoorbeeld laden en lossen, zonder het blokkeren van toegangswegen en uw onderneming, of andere knelpunten. Met als doel om een prettige situatie voor u en uw klanten.

Programma
17.15 uur Welkom
17.20 uur Presentatie Green Deal Zero Emission Stadslogistiek
17.35 uur Presentatie onderzoek bevoorradingsprofiel binnenstad
17.50 uur Presentatie City Hub
18.00 uur Inhoudelijk programma over emissievrij bevoorraden van centrum en mogelijkheden
19.00 uur Netwerkborrel

City Hub
Hoe maak je de binnensteden groener en leefbaarder? Met slimme magazijnen aan de stadsrand biedt City Hub een antwoord. Ze bundelen er de logistieke stromen van winkeliers, horeca, bedrijven, overheid en vervoerders, en zorgen vanaf daar voor zero-emissie transport richting de binnenstad. Daarnaast bieden zij opslagruimte voor magazijnvoorraad of andere spullen.

Meetup
Elke eerste dinsdag van de maand is er een Duurzame Meetup. Samen met partners in crime organiseren we een meetup die ondernemers met elkaar in contact brengt en samenwerkingen vergemakkelijkt. We steken de koppen bij elkaar voor een duurzamere samenleving gevolgd door een borrel. Een uitstekende manier om in dit circuit te geraken en te bouwen aan je netwerk.

Society
We willen dit netwerk dan vervolgens ook goed gebruiken en daarom bieden we op Facebook de Duurzame Week Society waar we jullie uitnodigen onderdeel van te worden. Het is een broedplaats voor samenwerkingen en initiatieven, voor inspiratie, delen over gezamenlijke interesse. Een plek waar je terug kan komen bij gelijkgestemden.

De Meetup is gratis
Meld je aan

Informatie

Duurzame Meetup x City Hub

Ondernemers en professionals

Aan de Meetup zijn geen kosten verbonden

Atoomweg 1, 3542 AA Utrecht

Dinsdag 2 april

17.00-19.30, inclusief borrel en hapjes

Duurzame Week en City Hub