PROGRAMMA

04/02/2020 | 17:00 - 19:30

DUURZAME MEETUP X HOF VAN CARTESIUS

Duurzame Meetup x HOF VAN CARTESIUS

Altijd al willen weten welke kansen en uitdagingen circulaire ondernemers tegenkomen en hoe ze hier mee om gaan? Dit is je kans om circulaire ondernemers uit Utrecht het hemd van hun lijf te vragen! Tijdens de meetup op 4 februari komen verschillende circulaire ondernemers aan het woord. Zoals Erik Bronsvoort. Hij is een van de founders van Circular Cycling. Hun start-up heeft als doel om de (race)fietsen industrie aan te zetten om de transitie naar de circulaire economie te starten. Daarom is Circular Cycling gestart met het bouwen van “nieuwe racefietsen van zo veel mogelijk gebruikte onderdelen” om te testen hoe circulaire business modellen in de praktijk werken. 

Duurzame Week en het Hof van Cartesius organiseren een inspirerende avond. Het Hof van Cartesius is een nieuwe, groene werkplek waar creatieve, duurzame ondernemers zélf hun eigen werkruimte hebben gebouwd rondom een publieke binnentuin, in het Werkspoorkwartier in Utrecht. Ze hebben zelf hun werkplek afgebouwd met hergebruikte en groene bouwmaterialen en zetten volop in op circulaire principes. De ondernemers zijn allemaal innovatieve mensen die vanuit diverse hoeken (o.a. bouw, groen, producten) met de circulaire economie bezig zijn. Tijdens deze avond delen zij hun ervaringen en lessons learned. Een interessante avond voor iedere ondernemer die op zoek is naar inzicht en duurzame alternatieven.

Programma
17.00 uur Inloop 
17.15 uur Welkom door Hof van Cartesius
17.20 uur Circulaire ondernemers aan het woord (o.a. Circular cycling)
17.50 uur Vraag maar raak!
18.30 uur Wrap up en afsluiting
18.45 uur Netwerkborrel

Meetup

Elke eerste dinsdag van de maand is er een Duurzame Meetup. Samen met partners in crime organiseren we een meetup die ondernemers met elkaar in contact brengt en samenwerkingen vergemakkelijkt. We steken de koppen bij elkaar voor een duurzamere samenleving gevolgd door een borrel. Een uitstekende manier om in dit circuit te geraken en te bouwen aan je netwerk.

Society
We willen dit netwerk dan vervolgens ook goed gebruiken en daarom bieden we op Facebook de Duurzame Week Society waar we jullie uitnodigen onderdeel van te worden. Het is een broedplaats voor samenwerkingen en initiatieven, voor inspiratie, delen over gezamenlijke interesse. Een plek waar je terug kan komen bij gelijkgestemden.

De Meetup is gratis
Meld je aan

Informatie

Duurzame Meetup x Hof van Cartesius

Ondernemers en professionals

Aan de Meetup zijn geen kosten verbonden

Vlampijpstraat 94, 3534 AR Utrecht

Dinsdag 4 februari

17.00-19.30, inclusief borrel en hapjes

Duurzame Week en Hof van Cartesius