PROGRAMMA

04/06/2019 | 17:00 - 19:30

DUURZAME MEETUP X VAKADI

Duurzame Meetup x vakadi

 

Iedereen gebruikt geld. Om ermee te betalen en om te sparen. Er wordt wel gezegd dat geld de smeerolie is van de economie, maar geld is meer dan dat. Maar in hoeverre belemmert ons huidige geldsysteem de aanpak van onze economische, sociale en ecologische problemen? Wat is het effect van geldschepping op duurzaamheid en zijn er alternatieven?

Duurzame Week en Vakadi organiseren we een inspirerende avond. Tijdens deze avond staan we samen met de Utrechtse Euro stil bij duurzame alternatieven voor het verlenen van krediet. Daarnaast kunt u als een echte bankier in het bordspel Money Maker ervaren wat het effect is van kredietschepping op de economie. Een interessante avond voor ondernemers die op zoek zijn naar inzicht en duurzame alternatieven.

Programma

17.15 uur      Welkomstwoord Vakadi
17.30 uur     Presentatie ‘Een nieuw geldsysteem’ door Utrechtse Euro
17.50 uur     Pauze onder genot van een hapje
18.00 uur    Speel het spel en ervaar geldschepping met Money Maker
18.50 uur    Wrap up en terugblik
19.00 uur    Netwerkborrel

Meetup

Met regelmaat is er een Duurzame Meetup. Samen met partners in crime organiseren we een meetup die ondernemers met elkaar in contact brengt en samenwerkingen vergemakkelijkt. We steken de koppen bij elkaar voor een duurzamere samenleving gevolgd door een borrel. Een uitstekende manier om in dit circuit te geraken en te bouwen aan je netwerk.

Society

We willen dit netwerk dan vervolgens ook goed gebruiken en daarom bieden we op Facebook de Duurzame Week Society waar we jullie uitnodigen onderdeel van te worden. Het is een broedplaats voor samenwerkingen en initiatieven, voor inspiratie, delen over gezamenlijke interesse. Een plek waar je terug kan komen bij gelijkgestemden.

De Meetup is gratis
Meld je aan

Informatie

Duurzame Meetup x Vakadi

Ondernemers en professionals

Aan de Meetup zijn geen kosten verbonden

Oudegracht 42, 3511 AR Utrecht

Dinsdag 4 juni

17.00-19.30, inclusief borrel en hapjes

Duurzame Week en Vakadi, met medewerking van Utrechtse Euro en Money Maker