PROGRAMMA

12/04/2019 | 20:00 - 22:30

Duurzame Week Presents: Circulair Smullen!

Duurzame Week Presents: Circulair Smullen!

Op vrijdagavond 12 april biedt Duurzame Week Utrecht je de unieke kans om een combibezoek te brengen aan The Green House. Geniet van een heerlijk diner, leer meer over Duurzame Week, wandel door de urban farm en laat chef-kok Peter Scholte je meenemen in de wereld van het circulaire koken.

We starten de avond met het prikkelen van de zintuigen: een diner waarbij je van allerlei gerechten van de kaart kunt smullen. Aansluitend neemt chef-kok Peter Scholte je tijdens een themasessie mee in de uitdagingen van het circulaire koken. Met zijn ruime ervaring in binnen- en buitenlandse horeca op sterrenniveau, hoopt hij met The Green House circulair koken bekender en toegankelijker te maken onder het brede publiek. Het samenstellen van een menukaart in combinatie met een keuken zonder stekkers vraagt om een innovatieve aanpak. Peter ging deze uitdaging aan en vertelt waar hij tegenaan is gelopen en welke belangrijke beslissingen hij heeft moeten nemen.

“Duurzaam koken is geen toekomstverhaal, het is iets van nu!” 

Duurzame Week

Van 15 t/m 22 juni 2019 vindt de vierde editie van Duurzame Week in Utrecht plaats. Met Neude als festivalhart – waar beleving en ontmoeting centraal staat – en activiteiten en evenementen door heel de stad maken we duurzaamheid praktisch, tastbaar, eenvoudig en leuk! De activiteiten zoals workshops, lezingen, debatten en een markt zijn geschikt voor zowel volwassenen, kinderen, beginners als experts. Zowel consument als professional uit heel Nederland vinden hun weg naar Utrecht om zich te laten inspireren, verbinden en activeren. Op deze avond hoor je hoe je mee kunt doen.

Programma

20:00 uur3-gangen proeverij
21:00 – 22:00 uurDuurzame Week neemt je mee in het wervelende programma dat je te wachten staat in juni en hoe je mee kunt doen.

Chef-kok Peter Scholte vertelt over circulair koken: wat hebben we gegeten?

22:30 uurEinde programma

 

Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Bestel je tickets via onderstaand formulier.

Prijs: € 33,- inclusief 3-gangen proeverij (exclusief dranken), talk van Duurzame Week en themasessie Circulair Koken.

Wanneer: vrijdag 12 april
Tijd: 20:00 uur – 22:30 uur
Locatie: Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht

 

Informatie

Circulair smullen

Iedereen die van duurzaam eten houdt.

Prijs: € 33,- inclusief 3-gangen proeverij (exclusief dranken), talk van Duurzame Week en themasessie Circulair Koken.

The Green House

Dinsdag 12 april

20:00 – 22.30, inclusief borrel en hapjes

The Green House