Word Vriend van Duurzame Week

Vind jij Duurzame Week ook een fantastisch initiatief? Bezoek je al jaren ons festival? Of kun je je goed vinden in onze missie? Steun dan onze stichting door Vriend te worden voor € 100.

What’s in it for you? Als Vriend van Duurzame Week beleef je meer! Zo word je uitgenodigd voor onze exclusieve partnerborrel met ruim 100 organisaties en bedrijven. Vergroot hier je netwerk en maak kennis met interessante groene concepten onder het genot van een Duurzame Week-biertje en duurzame hapjes.
Ook word je als een van de eersten op de hoogte gesteld van ons programma. Zo weet jij snel met welke bedrijven en organisaties we gaan samenwerken en kun je meteen (gratis) kaarten reserveren voor de DW-evenementen van jouw keuze.

Ten slotte krijg je exposure tijdens het festival. Reken op een vermelding op onze website en via onze socialmediakanalen. Ook offline word je in het zonnetje gezet tussen 15 en 22 juni. Goed om te weten: Duurzame Week is een ANBI-stichting, giften kunnen fiscaal worden afgetrokken.

Share this post