Duurzame Week festivalbier van De Leckere

Dit jaar komt het Duurzame Week-festival weer met een eigen biertje

Na drie edities in de herfst vonden wij het tijd worden voor wat zonniger weer. Wij organiseren daarom vanaf dit jaar het festival in juni. Daar hoort natuurlijk een zomers biertje bij, gebrouwen bij De Leckere! Volgens kenners heerlijk verfrissend en een ideale partner voor op een zonovergoten terras.
Wij zijn fan! Neem een kijkje in onze shop om dit biertje aan te schaffen. Daarmee steun je meteen ons festival. 
Dit biertje is echt Utrechts, biologisch en gebrouwen in een van de eerste gasvrije brouwerijen van Europa. Wil je meer weten over deze bijzondere Utrechtse brouwerij?  Op zaterdag 22 juni organiseren we een rondleiding en bierproeverij bij De Leckere.
 

Share this post