Duurzame Meetup over duurzame alternatieven van ons economisch systeem

Samen met Vakadi, Stichting Ons Geld en Paul Brinkkemper van het bordspel Money Maker organiseerden wij op 4 juni 2019 de Meetup over duurzame alternatieven van ons economisch systeem. De Utrechtse Euro is een goed duurzaam alternatief, het zorgt voor een sterke lokale economie. Bedrijven en burgers betalen elkaar met deze digitale munt om geld lang in Utrecht te houden. Zo helpen we elkaar om de liquiditeit en omzet van de Utrechtse ondernemers te vergroten. Daarnaast helpt het duurzame ondernemers met elkaar in contact te komen en een netwerk te vormen. Tijdens het bordspel Money Maker leerden we dat hoe meer krediet de economie inkomt, hoe sneller de inflatie zal zijn, waarbij prijzen zullen schommelen. 
Meer informatie over de Utrechtse Euro is te vinden op: www.utrechtse-euro.nl
Meer informatie over Money Maker is te vinden op: moneymaker.games/

Share this post