DW lanceert nieuw concept: Viva Las Failures

Smullen van faalverhalen. In het kader van The Impact Days, zal zaterdag 23 november de Social Saturday plaatsvinden. Tijdens deze dag kun je je overal in Utrecht laten inspireren door de sociaal ondernemerschap. Duurzame Week is gevraagd een borrel te organiseren en zoals altijd doen we dat interactief, bekrachtigend en met een edge.

Wanneer bedrijven en organisaties zichzelf presenteren gaat het veelal over hun successen. Maar wat daaraan vooraf gaat, is vaak nog veel interessanter. In ‘Viva las Failures’ vertellen duurzame ondernemers over hun pijnlijkste missers en hoe ze daarvan hebben geleerd. Immers: een fout is pas een mislukking als je er niet van leert. Daar proosten we op!

In de eerste editie staan de ondernemers achter Groene Bouwhekken, het Hof van Cartesius en ANNE op de bühne. Voor het publiek is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen aan de ondernemers. Zoals een wijs man ooit zei: “Learn from the mistakes of others. You can never live long enough to make them all yourself”.

Je bent van harte welkom om het falen te vieren!

Wanneer? Zaterdag 23 november
Tijd? 16.00 – 18.30
Waar? Social Impact Factory, Vredenburg 40, Utrecht
Programma?
16.00 Inloop
16.30 Lancering impact wandel- en fietsroutekaart met wethouder Klaas Verschuure
17.00 Viva Las Failures
17.45 Borrel

Share this post