Met jou voorbij de groene bubbel

Hi, wij zijn Duurzame Week – Green Up Your Life ! Nice to meet you en leuk dat je hier bent! We geloven dat iedereen aan de slag moet en kan met duurzaamheid om het tij te keren. Dat is heel hele serieuze en dringende boodschap. En om iedereen te bereiken, moeten we dat op verschillende manieren en met verschillende groepen doen. Onze way to go is positief, actief en verfrissend. Duurzaamheid is belangrijk, maar ook leuk om te doen! Daarom zijn we bezig met een charmeoffensief. Heb je zin om daar aan bij te dragen? Heb je genoeg energie en een beetje tijd? Check dan of vrijwilligerswerk of een stage bij ons iets voor jou is.

Wij zijn een community

Ontmoeting en verbinding staan centraal. Zowel online als offline willen we altijd in gesprek met onze community. Meer weten er nu eenmaal meer dan één. We geloven dat het heel stimulerend is om gelijkgestemden te ontmoeten, hiermee samen om te trekken, de ‘groene bubbel’ uit te breiden en duurzaamheid het nieuwe normaal te maken. Ook en juíst voor mensen die er nog wat minder mee hebben.

Praktische handvatten

Duurzame Week – Green Up Your Life is een groeiende community. Mensen die op zoek zijn hoe zij hun (werk)leven kunnen verduurzamen, helpen wij een handje vooruit. We geloven dat 99,99% wel duurzaam wil leven, maar de grote vraag is: HOE?! Door middel van blogs en activiteiten geven wij ze praktische handvatten, waarmee je vandaag nog aan de slag kunt. Waarom wachten tot morgen?

Festivalsfeer

Duurzame Week – Green Up Your Life is jong. Superbelangrijk, want jonge mensen zijn de leiders van morgen. Onder particulieren zijn we tussen de 18 en 35 jaar. Onder professionals tussen de 25 en 45 jaar. Daarom doen we het net even anders. Zo organiseren wij jaarlijks het grootste festival van Nederland, in het hartje van Utrecht. En ook in onze andere activiteiten trekken we de festivalsfeer door. Voor ons betekent dit: verrassende activiteiten, altijd interactief, gericht op verbinding en actie, en altijd positief.

Heb je zin om mee te doen?

Vind je duurzaamheid belangrijk en wil je concreet impact maken op een leuke manier, met jonge(re) mensen? Neem dan contact op of kom langs bij één van ons volgende borrels. We zijn altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen om een grandioos programma neer te zetten, die communicatie en marketing doen, die het leuk vinden om op een praktische of administratieve manier te helpen. We staan ook open voor jouw eigen ideeën. Green Up Your Life!

Kijk op onze vacaturepagina voor de actuele vacatures.

Share this post