Duurzame Meetup levert nieuwe ideeën op!

De koffie van Circular Coffee Collective is goedkoper voor de wereld. Maar hoe kun je die boodschap overbrengen op een manier die iedereen begrijpt? En moet elke producent een end of life instructie meegeven aan de consument? De ondernemers van Circular Cycling, Circular Coffee Collective en de Makerswinkel gingen met de bezoekers van de Duurzame Meetup bij het Hof van Cartesius in gesprek. Een avond waarbij iedereen enthousiast meedacht en nuttige tips werden uitgewisseld. Kijk hier de aftermovie terug!

Wil jij ook bij de volgende Meetup aanwezig zijn? Houd onze agenda in de gaten! Met regelmaat is er een Duurzame Meetup. Samen met partners in crime organiseren we een meetup die ondernemers met elkaar in contact brengt en samenwerkingen vergemakkelijkt. We steken de koppen bij elkaar voor een duurzamere samenleving gevolgd door een borrel. Een uitstekende manier om in dit circuit te geraken en te bouwen aan je netwerk.

 

 

Share this post