Utrechters testen eco wasmiddel met futuristisch design

Wist jij dat Nederlanders massaal wasmiddel verspillen? In 2011 had maar liefst 20% van de Nederlanders wel eens een stinkende wasmachine of zeepresten door overdosering. Nu, bijna 10 jaar verder, gebruiken we gelukkig de nieuwste technieken zoals, wasmachines met automatische wasmiddeldosering en geconcentreerde wasmiddelen en wasverzachters, om dit probleem aan te pakken.

Ook de ecologische wasmiddelen hebben op dit gebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo is het gebruik van natuurlijke wasmiddelen zoals, natuurlijke zeep en wasnoten en ecologische wasbollen is enorm gestegen.

Een van deze eco wasbollen is de EcoEgg. Dit ecologische wasmiddel heeft VanSelfie voor jou onder de loep genomen. Bekijk snel aflevering 2 van het VanSelfie Testlab en zie hoe het testpanel wordt verrast door een eco wasmiddel in de vorm van een seksspeeltje.

Dit artikel verscheen eerder op VanSelfie.

Meer van VanSelfie? Instagram: @vanselfie_ // Facebook: @vanselfie // Linkedin @vanselfie

Share this post