Hoe gaat DW om met het Coronavirus?

Het is ongekend wat er in Nederland en in de rest van de wereld gebeurt. Veel mensen worden economisch geraakt, maar wat ons betreft staat ieders gezondheid voorop. Daarom werken we thuis en houden ons aan de RIVM-richtlijnen. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de eventuele doorgang van ons festival. Alle evenementen in Nederland staan op de tocht. Door het COVID-19 virus zijn alle evenementen op de korte termijn afgelast, en lopen evenementen die verder in de toekomst liggen mogelijk ook gevaar. Dit geldt ook Duurzame Week Festival 2020. We proberen je zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Duurzame Week Festival 2020 vindt plaats van 20 tot en met 28 juni 2020. Dat is nog een poos weg. Als gevolg daarvan kunnen wij nu nog geen uitsluitsel geven of het festival wel of niet doorgaat. Wij volgen de aanwijzingen van het RIVM en de Gemeente Utrecht op dit vlak. Daarnaast zal ons bestuur zich volgende week uitspreken over de manier waarop wij omgaan met deze moeilijke situatie.

Op dit moment zijn we bezig met nadenken over oplossingen en eventuele alternatieven mocht het zo zijn dat het festival niet op de normale manier door kan gaan. We houden jullie hiervan op de hoogte via onze website, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Voor nu kunnen we niets anders dan de situatie afwachten en ons aan de voorzorgsmaatregelen houden. We willen jullie oproepen hetzelfde te doen en jezelf en de ander niet onnodig in gevaar te brengen. Dat kun je doen door zoveel mogelijk thuis te blijven en sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden.

Onze stichting wordt ook financieel geraakt. Mocht je dat willen, dan kun je ons steunen door vriend te worden of een bedrag over te maken naar NL 90 TRIO 0391 1924 34 t.n.v. Stichting Duurzame Week. Vermeld dat het om een donatie gaat. Alvast hartelijk dank!

Hopelijk zien we elkaar snel in betere tijden. Tot die tijd: blijf veilig en gezond, en heel veel sterkte gewenst.

Share this post