DW 2020 gaat niet door als fysiek festival

Het is ongekend wat er op dit moment in Nederland en in de rest van de wereld gebeurt. De organisatie van de Duurzame Week in Utrecht volgt de RIVM-maatregelen nauw en neemt deze zeer serieus. De gezondheid van eenieder staat wat ons betreft altijd voorop. Dit heeft als gevolg dat wij onze verantwoordelijkheid willen en moeten nemen wat betreft het Duurzame Week Festival van 20 t/m 28 juni 2020 en onze maandelijkse Meetups. Daarom hebben we besloten dat deze in een andere vorm en/of op een ander tijdstip plaats zullen vinden. Dit betekent dus helaas dat de Duurzame Week in juni niet als fysiek evenement door zal gaan.

“We zitten niet bij de pakken neer en onze missie blijft onveranderd: Heel Nederland Vrolijk Verduurzamen.”, aldus Margit Végh, oprichter en directeur van Duurzame Week. “Juist in deze tijd zijn mensen op zoek naar positiviteit, zij het op een gepaste manier. We zitten dan ook niet stil en willen voor onze community nieuwe concepten ontwikkelen, onder de noemer Duurzame Week 2.0. We zien deze tijd als kans om onze horizon te verbreden en te onderzoeken welke middelen onze missie nog meer en misschien zelfs beter ondersteunen. We zetten een task force op om Duurzame Week 2.0 vorm te geven. Zodra duidelijk is hoe we Duurzame Week 2.0 precies vorm gaan geven, maken we dit bekend.”

In de tussentijd hoeft niemand ons te missen. We blijven ons publiek dagelijks inspireren via Facebook en Instagram en er verschijnt wekelijks een nieuw blogartikel op onze website. De Duurzame Week steunen in deze roerige tijden kan ook: word Vriend van Duurzame Week of meld je aan als vrijwilliger.

Share this post