Hoe evenaren we de festivalsfeer?

Het is onze missie om Heel Nederland Vrolijk te Verduurzamen. Dit doen wij onder andere door het organiseren van het grootste duurzaamheidsfestival van Nederland. Helaas kan onze jubileum editie van vijf jaar Duurzame Week Festival Utrecht niet op een fysieke manier door gaan. Maar het jeukt teveel om het een jaar over te slaan. Crisis of geen crisis, we willen door!

Dat heeft ons doen besluiten om te kijken wat er nog meer mogelijk is. Al snel komen we er dan op uit dat we daarom ons festival in een online omgeving voort willen zetten. Je kunt daarom in de week van 20 t/m 28 juni alsnog een week met lezingen, workshops en talks verwachten: alles dat jou helpt te inspireren om je (werk)leven te vergroenen.

Ondertussen zijn we ook druk bezig met het onderdeel ‘vrolijk’ van onze missie. Tijdens het festival geven we hier invulling aan door foodtrucks, muziek, kunst, comedy en quizes. Dit zou ook de online versie van dit jaar afmaken. Hier kunnen we nog wel wat handen bij gebruiken. Mocht jij weten hoe we dit het beste aan kunnen pakken, neem dan vooral contact met ons op. En help ons ook dit jaar weer mee om Heel Nederland Vrolijk te verduurzamen!

Wil je ons helpen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Share this post