Verkoop jouw product in de bar en/of shop

Achter de schermen werken we hard aan een Duurzame Week Festival-webshop en bar. Heb je een leuk product dat je via ons wilt verkopen? Neem gerust contact op voor een samenwerking, we hopen op een goed gevuld digitaal schap!

Verkoop via de bar

Tijdens een festival kan de bar natuurlijk niet ontbreken. Onze bezoekers voorzien we graag van een hapje en een drankje. Wil jij iets verkopen vanuit onze bar, zodat ook de smaakpapillen van de bezoekers niks tekort komen en jij jouw product kan promoten onder een geïnteresseerd publiek? Het gaat om producten die bezoekers zelf thuis kunnen bereiden.

Verkoop via de shop

We hopen op een goed gevuld digitaal schap, waarmee de festivalbezoeker meteen aan de slag kan! Verkoop jij een mooi duurzaam product of gadget? Neem gerust contact op voor een samenwerking.

Hoe werkt het?

Bestellingen en betalingen lopen via Duurzame Week. Over de verkopen betaal je 10% commissie. No cure, no pay. We vinden het belangrijk een gevarieerde selectie aan producten aan te kunnen bieden. Daarmee behoudt Duurzame Week zich het recht om het aanbod van bepaalde producten te weigeren.

Meld je vóór 1 juni aan, via deze link!

Share this post