Tips voor een duurzaam Vaderdagcadeau

Het is weer bijna Vaderdag en dat betekent dat we weer massaal opzoek gaan naar Vaderdagcadeaus. Geef jij normaal gesproken een paar fleurige sokken of een geurende douche gel? Lees dan snel verder en gebruik onze tips voor een tof en origineel duurzaam Vaderdagcadeau! Of kijk op onze webshop voor een enorm aanbod aan duurzame goodies!

  1. Duurzaam horloge

Geef jouw vader bijvoorbeeld een duurzaam houten horloge van Greenwatch. De horloges van Greenwatch zijn van resthout dat overblijft bij de productie van houten producten. Door het gebruik van dit hout is het niet nodig andere bomen te kappen. Daarnaast plaatst Greenwatch voor ieder verkocht horloge een nieuwe boom: 2 duurzame Vaderdagcadeaus in 1!

  1. Duurzaam borrelcadeau

Dit Vaderdagcadeau is speciaal voor alle vaders met een passie voor koken en een groen hart! Dit cadeau van Zustaina Box bestaat uit verse en originele producten. Het eco-foodpakket bevat basilicum en tomaten om zelf te kweken en heerlijke recepten om deze producten uiteindelijk ook te serveren. Daarnaast is het pakket voorzien van duurzame speciaal bieren en heerlijke nootjes, zodat jouw vader alvast kan borrelen tijdens het tuinieren. De perfecte combi!

  1. Duurzame cadeau box

Voor alle vaders die veel tijd in de badkamer spenderen is er de self-care box. Een doos vol met sexy duurzame producten waarmee jouw vader zijn badkamer omtovert tot een groen paradijs. De producten bevatten geen plastic en geen chemicali├źn. Kortom, een verzorgend en toch stoer Vaderdagcadeau met een duurzame inhoud!

Nog niet genoeg gelezen over duurzame cadeaus? Lees dan onze blogs over duurzame Valentijn cadeaus of duurzame december cadeaus! Hopelijk kun je hier nog meer duurzame cadeau inspiratie op doen!

Share this post