Duurzame Week lanceert online festivalshop met talloze duurzame producten

Duurzame Week lanceert een online festivalshop met talloze duurzame producten. De online festivalshop is vanaf zaterdag 13 juni t/m zondag 28 juni geopend. Je kunt hier terecht voor een enorm aanbod aan duurzame goodies. Neem hier een kijkje in de festivalshop!

Denk aan zaadbommen van Guerrilla Gardeners, om je tuin in een bloemen-oase te veranderen. Of verzorgingsproducten van merken als Petit&Jolie, Kaerel Skincare, Skinfoods, Bubbles Natural Bodycare en Lekker Company. Voor alle thuiswerkers raden we de notitieboeken van MOYU aan: met dit duurzaam geproduceerde notitieboekje van steenpapier kan je elke pagina oneindig herschrijven. noest verkoopt producten van lokaal stadshout: je weet precies van welke Utrechtse boom jouw bieropener gemaakt is. En wat dacht je van zero waste artikelen, duurzame kaarsen, geupcyclede NS-informatieborden of prachtige sieraden? De shop barst van de duurzame producten die te wachten staan om jouw leven groener te maken.

Ben je meer op zoek naar eetbare versnaperingen om het echte festivalgevoel ook thuis in je woonkamer te hebben? In de festivalbar bieden we in samenwerking met Food Union twee boxen (regular en XL) aan vol snacks en biertjes om van te genieten tijdens het festival! Alle producten zijn met liefde geselecteerd uit het aanbod van lokale, duurzame ondernemingen en worden op jouw deurmat bezorgd.

Share this post