Minimaliseer je kleding met de KonMari methode

In deze workshop leer je van Merel Rodijnen om jouw kledingkast kritisch en efficiënt op te ruimen met de aanpak van Marie Kondo. Hierdoor maak je in de toekomst betere, meer bewuste en milieuvriendelijker keuzes en leer je meteen jouw kledingstijl beter kennen.

“Wat heb jij aan een volle kledingkast waar je niet gelukkig van wordt?” Kleding moet je niet zien als een wegwerpproduct, maar als mooie producten die je een voor een waardeert en graag bij je hebt. Merel legt je in 4 stappen uit hoe je makkelijk je kledingkast minimaliseert tot een kast die jou gelukkig maakt.

Merel van Rodijnen is KonMari consultant en opruimcoach. Ze heeft er bewust voor een minimalistische levensstijl gekozen door met haar vriend en kat in een klein huisje te wonen. Als coach helpt ze vrouwen meer rust en balans in hun leven te krijgen door hun huis op te ruimen.

Kijk video: Minimaliseer je kleding met de KonMari methode

 

Deze presentatie over de circulaire economie is opgenomen tijdens de Duurzame Week 2020 in Utrecht. Duurzame Week (Green Up Your Life) helpt je – samen met haar partners – om je (werk)leven te verduurzamen. Vraag jij jezelf af hoe je je leven duurzamer kunt inrichten? Door onze events, blogs en video’s krijg je praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!

Share this post