Kom naar ‘Shop it like it’s hot’ en leer hoe je als student je consumptie kan verduurzamen

Op woensdag 7 oktober laten DuKo Student en Duurzame Week je zien hoe je als student élke dag impact kan maken en een betere, duurzamere wereld mogelijk maakt. In de online lezing- en workshopavond ‘Shop it like it’s hot’ leren we studenten hoe je je consumptie kan verduurzamen.

Van je kleding tot je voedsel: inspirerende sprekers vertellen je hoe jij met elke euro die je uitgeeft verschil kan maken, aan de hand van de Sustainable Development Goals. Nu misschien nog een onbekend begrip, maar na deze avond ben jij een expert over deze SDG’s! We kondigen binnenkort aan wie komen spreken, maar verwacht praktische workshops over consumptie, leiderschap, kleding en voeding, gegeven door  mensen uit het bedrijfsleven. Uiteraard sluiten we af met een duurzame pubquiz, waarin je je nieuwe kennis direct kan testen.

‘Shop it like it’s hot’ is een gezamenlijk evenement van DuKo Student en Duurzame Week. DuKo Student laat studenten kennismaken met mooie producten die de wereld een stukje beter maken: van kleding, tot eten en drinken, verzorging, cadeaus, studiebenodigdheden, en meer. Met de DuKo-app kunnen studenten korting krijgen op deze mooie producten. Duurzame Week wil heel Nederland vrolijk verduurzamen, door de organisatie van een jaarlijks festival in Utrecht en jaarrond activiteiten binnen de thema’s Consumptie, Omgeving, Reizen, Voeding en Wonen. Samen laten we je precies zien hoe jij je leven groener én leuker kan maken!

Dit evenement is gratis, maar je moet wel eventjes je gratis plek claimen. Dit kan via dit Facebook-event. Reserveer alsjeblieft alleen een kaartje als je kan komen: zo zorgen we ervoor dat iedereen die aanwezig wil zijn, dat ook kan.

Share this post