DW Green Talk: duurzaam consumeren

Wist je dat er ongeveer 8000 liter water nodig is voor het produceren van één spijkerbroek? Dit en meer zag je in de DW Green Talk over duurzaam consumeren! Aan tafel schoven dit keer Marije Douwma van The Sustainable Collective en Sacha Handgraaf van Sustainable Inspiration. Ze helpen ons even een stapje vooruit. Hoe weet ik dat kleding duurzaam is? Heb ik echt een auto nodig? En hoe zit het met kinderen krijgen? Prangende vragen die allemaal in dit gesprek aan bod komen.

Kijk video: DW Green Talk – Duurzaam consumeren

 

Deze Green Talk over duurzaam consumeren is opgenomen tijdens de Duurzame Week 2020 in Utrecht. Duurzame Week (Green Up Your Life) helpt je – samen met haar partners – om je (werk)leven te verduurzamen. Vraag jij jezelf af hoe je je leven duurzamer kunt inrichten? Door onze events, blogs en video’s krijg je praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!

Share this post