DW Green Talk: duurzaam leiderschap in duurzame ontwikkeling

In deze DW Green Talk hebben we Menno Maas van TIAS en Eefke van de Wouw, Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling bij de VN, te gast. Samen met onze tafelgasten gaan we dieper in op de vraag hoe duurzaam leiderschap een verschil kan maken binnen duurzame ontwikkeling.

Menno Maas: “Duurzaam leiderschap gaat niet alleen over duurzaam sec, maar ook over de competenties en gedragingen die daar bij horen”. Eefke van de Wouw: “Als je de verandering in de wereld ziet, is dat eigenlijk een verandering in ons zelf (…) dat persoonlijke stukje in duurzaam leiderschap vind ik eigenlijk het belangrijkste.”

Kijk video: DW Green Talk – duurzaam leiderschap in duurzame ontwikkeling

 

Deze DW Green Talk over duurzaam leiderschap in duurzame ontwikkeling is opgenomen tijdens de Duurzame Week 2020 in Utrecht. Duurzame Week (Green Up Your Life) helpt je – samen met haar partners – om je (werk)leven te verduurzamen. Vraag jij jezelf af hoe je je leven duurzamer kunt inrichten? Door onze events, blogs en video’s krijg je praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!

Share this post