Koninklijke Ahrend creëert werkomgevingen en is circulaire koploper

Circulair ondernemen: hoe ziet dit er in de praktijk uit? En waarom vinden veel ondernemers het lastig om circulariteit te omarmen? Dionne Ewen, manager duurzaamheid bij Koninklijke Ahrend, vertelt hoe het bedrijf is uitgegroeid tot een koploper binnen de circulaire economie. 

“Less is more” betekent voor Koninklijke Ahrend duurzaam. “Een functioneel ontwerp dat past bij de omgeving leidt tot minder afval en innovatieve manieren om materialen te hergebruiken.” 

De koninklijke Ahrend bestaat al 130 jaar en levert ‘Furniture as a Service’: ze creëren vitaliserende werkomgevingen voor kantoren, klanten in de zorg en in het onderwijs. Kantoormeubilair op een duurzame wijze dus! 

Kijk video: Circulaire koploper Koninklijke Ahrend

 

Deze presentatie over de circulaire economie is opgenomen tijdens de Duurzame Week 2020 in Utrecht. Duurzame Week (Green Up Your Life) helpt je – samen met haar partners – om je (werk)leven te verduurzamen. Vraag jij jezelf af hoe je je leven duurzamer kunt inrichten? Door onze events, blogs en video’s krijg je praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!

Share this post