Circulaire verdienmodellen: hoe zet je ze in?

Tijdens deze opgenomen Zoom-sessie neemt Copper8 je mee in hun kijk naar de nieuwe economie. Dit transitiebureau gelooft niet in het volgen van de route naar de meeste financiële waarde; waarde moet immers in een veel breder perspectief worden gezien.

In de dagelijkse praktijk zien zij echter dat circulaire intenties vaak niet gerealiseerd worden zonder een financiële prikkel en een passend circulair verdienmodel. Immers, je kan een product nog zo circulair ontwerpen, maar als er geen prikkel is om deze te hergebruiken, dan kan deze net zo goed op de vuilnisbelt belanden. Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de voor- en nadelen van verschillende circulaire verdienmodellen.

Kijk video: Circulaire verdienmodellen: hoe zet je ze in?

Deze Zoom-sessie over circulaire verdienmodellen is opgenomen tijdens de Duurzame Week 2020 in Utrecht. Duurzame Week (Green Up Your Life) helpt je – samen met haar partners – om je (werk)leven te verduurzamen. Vraag jij jezelf af hoe je je leven duurzamer kunt inrichten? Door onze events, blogs en video’s krijg je praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!

Share this post