Duurzaam Weekend Den Bosch: fysiek & online

De voorbereidingen voor het eerste Duurzaam Weekend in Den Bosch zijn in volle gang! Het programma wordt steeds voller met inspirerende, leerzame en vooral ook leuke activiteiten. Want wij zijn ervan overtuigd dat je leven en werken verduurzamen het beste werkt op een leuke, positieve manier. Daarom zijn er naast bijvoorbeeld presentaties en discussies, ook muziek, entertainment en creatieve workshops.

Bekijk het complete programma hier!

Het was even spannend, met het virus dat de wereld in z’n greep heeft en de steeds veranderende Coronamaatregelen. Maar gelukkig kan het Duurzaam Weekend in fysieke vorm plaatsvinden en kunnen we elkaar in levende lijve ontmoeten en inspireren. Op de Tramkade creëren we een ware festivalsfeer voor de nodige gezelligheid!

Professionals

Na de officiële opening op vrijdag volgt er een uitgebreid programma gericht op professionals uit het bedrijfsleven en studenten. Zo is er een beurs in het teken van duurzaam bouwen en infra, een bijeenkomst voor de Bossche Energiecoalitie en leidt de OWC Jongerencommunity een co-creatie sessie over duurzaam ondernemen. Of ga een rondje ploggen en help mee de stad op te ruimen!

Bewoners

Zaterdag en zondag zijn er volop activiteiten voor alle bewoners en bezoekers van Den Bosch. Op zaterdag zijn de Kaaihallen de place to be, met een gezellige festivalmarkt met duurzame producten, workshops, een plantenruil en een pop-up shop met tweedehands kleding. Ook kun je ‘Green Art‘ bewonderen van Bossche creatieven, de leukste duurzame winkels en horeca ontdekken in de stad en een testrit maken in een elektrische auto. Of deel jouw mening over hoe we duurzamer kunnen reizen tijdens de paneldiscussie over de toekomst van reizen!

Kortom, het Duurzaam Weekend bruist van de activiteiten en biedt voor ieder wat wils. Uiteraard nemen we de Corona-maatregelen in acht en zorgen we dat alles veilig verloopt. Daarom zijn er voor sommige activiteiten maar beperkt plekken beschikbaar, dus schrijf je op tijd in! Je vindt alle events en aanmeldinfo terug in de agenda. Sommige evenementen zijn ook online te volgen, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen.

Zien we je in het weekend van 9, 10 en 11 oktober in Den Bosch?! Tot dan!

Share this post