CIRCO workshop: Hoe maak ik mijn design circulair?

Tijdens de Duurzame Week stond donderdag 25 juni in het teken van onze pijler ‘circulaire economie’. Via een Zoom-sessie werden we tijdens de workshop van CIRCO bijgepraat over hoe we beter circulair kunnen ontwerpen. 

CIRCO staat voor ‘creating business through circular design’. Met dit concept activeert CIRCO verschillende (productie)bedrijven en creatieve professionals, die werkzaam op het gebied van productontwerp, om concreet aan de slag te gaan met circulair ondernemen, met design als motor.

De workshop van CIRCO is een aanrader voor elke ontwerper – of het nou van producten, diensten of businessmodellen is. CIRCO biedt met deze workshop een praktische aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.

Kijk workshop: CIRCO over circulair design

Deze workshop van CIRCO over circulair design is opgenomen tijdens de Duurzame Week 2020 in Utrecht. Duurzame Week (Green Up Your Life) helpt je – samen met haar partners – om je (werk)leven te verduurzamen. Vraag jij jezelf af hoe je je leven duurzamer kunt inrichten? Door onze events, blogs en video’s krijg je praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!

Share this post