Guerilla Gardeners leggen uit hoe je het beste je wijk kunt vergroenen

Tijdens deze interactieve presentatie word je als kijker meegenomen in de wereld van het Guerrilla Gardening. Jenny van de organisatie Guerrilla Gardeners is een expert op het gebied van je wijk vergroenen en weet hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ellen van Utrecht Natuurlijk belicht het belang van Guerrilla Gardening in een stad als Utrecht.

Wat is Guerrilla Gardening? Hoe pak ik dit het beste aan? Welke planten kan ik het beste planten? Waar in de stad moet ik dit doen? En natuurlijk, kan ik me ergens bij aansluiten of zijn er leuke wijkinitiatieven? 

Deze presentatie staat vol met tips waardoor je direct aan de slag kunt gaan, onder het motto: “er is veel meer mogelijk dan je denkt!” Door meer groen in je buurt maak je niet alleen jezelf en de bewoners blij, maar ook de vlinders, bijen en andere dieren in de buurt.

Kijk video: Guerilla gardening: zet je wijk in bloei!

 

Deze presentatie over de omgeving is opgenomen tijdens de Duurzame Week 2020 in Utrecht. Duurzame Week (Green Up Your Life) helpt je – samen met haar partners – om je (werk)leven te verduurzamen. Vraag jij jezelf af hoe je je leven duurzamer kunt inrichten? Door onze events, blogs en video’s krijg je praktische handvatten waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!

Share this post