Tegelchallenge x Burendag

De maand september staat, zoals je intussen vast weet, in het teken van klimaatadaptatie. We merken helaas steeds meer van klimaatverandering. Zo ook in de stad Utrecht: het wordt heter en natter. Samen met de Gemeente Utrecht en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) hebben we daarom een challenge op poten gezet: de #tegelchallenge! Het doel van deze actie is zo veel mogelijk tegels vervangen voor groen.

Aankomende zaterdag 26 september is het Burendag. De perfecte gelegenheid dus om samen met je buren, vrienden en familie in actie te komen en mee te doen met deze challenge. Hoe je meedoet, lees je hier!

Als je in Utrecht woont, komt de gemeente de overgebleven tegels gratis de volgende dag ophalen. Ga naar www.utrecht.nl/tegelophaalactie om van deze service gebruik te maken.

Wil je nog meer lezen over de gedachte achter de Tegelchallenge? Lees dan ook even onze blog erover!

Share this post