Voor 30 september aanmelden voor deelname Circulair Compliment

Uitreiking Circulair Compliment

Op vrijdag 30 oktober wordt het Circulair Compliment voor de tweede keer uitgereikt. Het Circulair Compliment is een aanmoedigingsprijs van de gemeente Utrecht en bedoeld om Utrechtse initiatiefnemers en organisaties die circulair ondernemen een podium te geven. De prijs is daarmee bedoeld voor circulaire initiatieven en bedrijven in de gemeente Utrecht.

Het winnen van het Circulair Compliment is natuurlijk een enorme eer maar het betekent ook dat je media-aandacht krijgt en een geldbedrag van 2.500 euro. Deelnemers kunnen bij inschrijving aangeven welke ondersteuning ze nodig hebben om de volgende stap te kunnen zetten bij de opstart of verdere doorontwikkeling van het product of concept. De uitreiking van het Circulair Compliment biedt door het evenement een mooie manier om een steuntje in de rug te krijgen en nieuwe contacten te leggen.

Laat deze kans niet voorbijgaan en schrijf je om kans te maken op het Circulair Compliment voor 30 september in! Meer informatie over de deelname, eisen en het inschrijfformulier kun je hier vinden.

 

 

 

Share this post