Inspiratie voor duurzaam reizen tijdens DW Den Bosch

Steeds meer mensen hebben last van ‘vliegschaamte’. Want dat reizen met het vliegtuig zeer belastend is voor het milieu, kan niemand meer ontkennen. Maar ook jouw dagelijkse autorit naar het werk is schadelijk. Nu is het Duurzaam Weekend natuurlijk niet bedoeld om jou een schuldgevoel aan te praten, maar richten wij ons altijd liever op het positieve. Op de mogelijke oplossingen en vernieuwende reisinspiratie.

De toekomst van reizen

Op allerlei fronten wordt er gewerkt om reizen en vervoersmiddelen duurzamer te maken. En dát is waar we tijdens Duurzaam Weekend aandacht aan besteden. Want we weten dat er dingen anders en beter moeten. Maar hoe dan? Laat je inspireren tijdens de Paneldiscussie De Toekomst van Reizen, onderdeel van Duurzaam Weekend.

Nederland mag dan als echt fietsland al een streepje voor hebben, we kunnen nou eenmaal niet overal komen op onze fiets. Of met een elektrische auto. Hoe kunnen we in de toekomst toch op een verantwoorde manier op vakantie? We hebben vier experts uitgenodigd die hun ideeën hierover zullen delen tijdens een paneldiscussie op zaterdag 10 oktober. Zo wordt het thema besproken vanuit verschillende perspectieven: wetenschap, vervoerders, reisorganisaties en de reiziger zelf. De panelleden zijn Melvin Mak, Head of Sustainability bij TUI Benelux, Jet van de Kar, Implementatie-manager Business development bij NS International, Rene van der Duim, Professor Emeritus in Tourism en Sustainable Development en Zoë van Liere, oprichtster van Professional Wild Child en Moderne Hippies en schrijfster van het boek Duurzaam Reizen.

Ook kun je via de livestream zelf meedoen met de discussie! Klik hier voor meer info en om aan te melden.

Share this post