Duurzaam Weekend Den Bosch gaat digitaal

Het was al een spannende tijd, maar helaas is met ingang van de nieuwe landelijke corona-maatregelen besloten dat het Duurzaam Weekend Den Bosch niet door kan gaan in de fysieke vorm die we voor ogen hadden. We zetten alles op alles om het festival wel door te laten gaan, maar dan in online vorm.

Duurzaamheid blijft urgent

Want duurzaamheid blijft ondanks alles een belangrijk onderwerp. Sterker nog, de urgentie is hoog. We grijpen deze tijd aan om juist nu te laten zien dat we bewuster met onze leefomgeving moeten omgaan. Gelukkig kunnen we een groot deel van het programma online aanbieden. Echter een aantal programmaonderdelen, die enkel fysiek te organiseren zijn, zullen helaas vervallen. Uiteraard zijn we daar teleurgesteld over en willen we onze waardering uitspreken naar de vele partners die hier hard aan hebben meegewerkt.

Online voordelen!

Enkele activiteiten die al via live stream te volgen zijn, en op het programma blijven staan zijn: Symposium: Intelligent duurzaam bouwen, Co-creatiesessie Jongeren Ondernemen het Nieuwe Normaal, Paneldiscussie Duurzaam Reizen.
Een groot voordeel van dit online evenement is dat iedereen mee kan doen! Dus ook geïnteresseerden buiten Den Bosch kunnen in het weekend van 9, 10 en 11 oktober online inschakelen om de livesessies te volgen. De opnames zullen ook na afloop terug te kijken zijn, via ons YouTube kanaal en de website.

Over Duurzaam Weekend

De insteek blijft hetzelfde. Met gemeente ’s-Hertogenbosch, bedrijfsleven, kennisinstellingen én enthousiaste particuliere initiatiefnemers willen we de verduurzaming en vergroening van de stad versnellen. Met dit festival over duurzaamheid in Den Bosch ontdek je welke duurzame initiatieven er al zijn in deze gemeente. En laten we zien wat je vandaag zelf al kunt doen om de stad groener te maken.

Dit jaar dus online. Volgend jaar hopen we er op volle kracht een bruisend festival van te maken.

Wees welkom op 9, 10 en 11 oktober en Green up your life!

Share this post